Skip to main content

MI GARANTUJEMO
KVALITET I SIGURNOST
32. MILIONA PROIZVODA DNEVNO

Kroz unikatnu stručnost u proizvodnji i rigorozni sistem kontrole kvaliteta.

ISTRAŽITE

BIC® PROIZVODI NUDE KONZISTENTNI KVALITET UPOTREBE, OD POČETKA DO KRAJAGarantovati da će svaka BIC® Cristal® hemijska olovka imati dužinu ispisa od 2 kilometra, od početka do kraja; da će svaki BIC® veliki (Maxi) upaljač proizvesti do 3000 plamenova; da će svaki BIC® Flex 3 brijač omogućiti do 10 udobnih brijanja...to su BIC-ove obaveze prema njegovim potrošačima.Garantovati da će svaka BIC® Cristal® hemijska olovka imati dužinu ispisa od 2 kilometra, od početka do kraja; da će svaki BIC® veliki (Maxi) upaljač proizvesti do 3000 plamenova; da će svaki BIC® Flex 3 brijač omogućiti do 10 udobnih brijanja...to su BIC-ove obaveze prema njegovim potrošačima.

BIC® PROIZVODI SU SIGURNIGarantovanje sigurnosti za svoje proizvode je presudan prioritet za BIC. BIC svakodnevno vrši snabdevanje proizvodima proizvedenim od visoko kvalitetnih sirovih materijala, te iste podvrgava čitavom nizu složenih testova kako bi garantovali da su u skladu sa nacionalnim i međunarodnim standardima sigurnosti.Garantovanje sigurnosti za svoje proizvode je presudan prioritet za BIC. BIC svakodnevno vrši snabdevanje proizvodima proizvedenim od visoko kvalitetnih sirovih materijala, te iste podvrgava čitavom nizu složenih testova kako bi garantovali da su u skladu sa nacionalnim i međunarodnim standardima sigurnosti.

BIC® PROIZVODI SE TESTIRAJU...I TESTIRAJUPre nego novi BIC® proizvod dođe do samog tržišta, isti se testira u svakoj fazi svog razvoja i procesa proizvodnje.Pre nego novi BIC® proizvod dođe do samog tržišta, isti se testira u svakoj fazi svog razvoja i procesa proizvodnje.

brijač, upaljač, vrh hemijske olovke
NAŠE OBAVEZE
MI VERUJEMO U PROMENE NA BOLJE
SAZNAJTE VIŠE I znamo da je način na koji pristupamo stvaranju svojih proizvoda bitan.
BIC logo na plavoj pozadini
KARIJERE
BEZBROJNI NAČINI DA DATE SVOJ DOPRINOS
SAZNAJTE VIŠE Otkrijte više o karijerama u BIC-u.
jednokratni narandžasti brijač
O NAMA
ISTORIJA BIC® BRIJAČA
SAZNAJTE VIŠE 3. feburara, 1975. godine u Atini, BIC je doveo do revolucije u brijanju...