Skip to main content

KO SMO MI

BIC je porodična firma koja se nalazi na listingu pariške berze, te je ujedno svetski lider u proizvodnji školskog i kancelarijskog materijala, upaljača i brijača.

 

Više od 60 godina, BIC je očuvao tradiciju snabdevanja svojih potrošača kvalitetnim, jednostavnim, inventivnim i pouzdanim proizvodima, koji su na raspolaganju svima, svuda i svaki put.

BIC® proizvodi predstavljaju lako rešenje za svakodnevne potrebe. Pri kreiranju svog prvog proizvoda, BIC® Cristal® hemijske olovke, BIC se odlučio fokusirati na ono što je od suštinskog značaja: kreirati nešto što svi mogu jednostavno koristiti, a u što se ipak mogu pouzdati, nešto što će predstavljati rešenje za ono što svi mi činimo. Ova vizija je srž svakog BIC brenda.

BIC prilagođava i razvija svoje proizvode kako bi isti odgovarali stalno menjajućim potrebama potrošača. Kad god BIC primeti specifičnu potrebu za nečim, njegovi timovi za istraživanje i razvoj pronalaze tehnički genijalan odgovor za istu.

Najbolji način da steknete i zadržite lojalnost svojih kupaca je da ih snabdevate proizvodima koji od početka do kraja nude isti kvalitet.  Svaka BIC® Cristal® hemijska olovka nudi isti kvalitet pisanja od početka do kraja, i ima dužinu ispisa preko 2 kilometra. Svaki BIC® veliki upaljač proizvodi do 3000 stabilnih plamenova. Svaki BIC® Flex 3 brijač će obezbediti do 10 brijanja.

Pišite u mnoštvu boja, podebljavajte, crtajte, bojite, ispravljajte, palite vatru ili se obrijte...sa BIC® proizvodima, koji nude kako kvalitet, tako i pouzdanost, svi na svetu će pronaći ono što im je potrebno, po pristupačnoj ceni. Pored toga, BIC® proizvodi su na raspolaganju kupcima širom sveta, u više od četiri miliona prodajnih objekata, od trafika do velikih marketa.

VREDNOSTI

BIC je posebno mesto za rad, upotpunjeno jedinstvenom atmosferom obostranog poštovanja i profesionalne ambicije, karakteristično po:

Mi svakodnevno poslujemo sa iskrenošću, pouzdanošću i poštovanjem.

Mi ispunjavamo svoje obaveze spram naših potrošača, kupaca i kolega, i preuzimamo svu odgovornost za svoj posao i svoje odluke.

Mi verujemo da je raznolikost ljudi koji dolaze iz različitih kultura ono što naše umove otvara prema novim mogućnostima, te da nam timski rad omogućava da izvučemo korist iz istih.

Mi verujemo da su jednostavna rešenja često i najbolja rešenja. Kada smo suočeni sa kompleksinim situacijama, mi na iste odgovaramo s jasnoćom.

Mi pronalazimo pametna, praktična i efikasna rešenja za sve izazove s kojima se suočavamo.

NAŠI GLOBALNI BRENDOVI

 

BIC brands logos

 

plava pozadina s ilustracijom hemijske olovke, upaljača i brijača
NAŠI PROIZVODI
NOVE KOLEKCIJE
SAZNAJTE VIŠE Hajde da otkrijemo 2017 BIC® nove proizvode.
Crno-beli portret Marcel Bich-a
O NAMA
JEDNOM DAVNO
SAZNAJTE VIŠE BIC je, pre svega, priča o čoveku vizionaru koji je doveo do revolucije u pisanju: Marcel Bich.
BIC logo na plavoj pozadini
KARIJERE
BEZBROJNI NAČINI DA DATE SVOJ DOPRINOS
SAZNAJTE VIŠE Otkrijte više o karijerama u BIC-u.